ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Η εταιρία ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ιδρύθηκε σαν οικογενειακή επιχείρηση πριν από 50 χρόνια στην οδό Μοναστηρίου, όπου λειτουργεί ως σήμερα με είδη ένδυσης – υπόδησης Στρατού, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και λοιπών Σωμάτων ασφαλείας. Συμπεριλαμβάνονται είδη εργασίας και προστασίας Εργαζομένων, είδη camping, ορειβασίας και επιβίωσης.
Η εταιρεία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στρατιωτικών και αστυνομικών ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Εκτός από την εισαγωγή ειδών, η εταιρεία έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις, για την αποκλειστική παραγωγή σε φόρμες εργασίας και υποδημάτων για τους εργαζομένους μεγάλων μονάδων όπως η Φίλκεραμ-Johnson, η Coca-Cola και τα κρασιά Τσάνταλη. Επίσης, εφοδιάζει πολλές επιχειρήσεις όπως συνεργεία αυτοκινήτων, συνεργεία καθαρισμού, εταιρείες Security, κατασκευαστικές εταιρείες (Μετρό Θεσσαλονίκης) και βιοτεχνίες.
Με την εμπειρία ετών που διαθέτει, η εταιρεία μπορεί να προσφέρει πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες να παραγγείλουν επώνυμα προϊόντα μέσω της σελίδας αυτής, διατηρώντας τις τιμές πάντα προσιτές όπως μπορεί και γνωρίζει.